Lakverzegeling van Gyeon Quartz Coating

Dé innovatie op het gebied van car detailing is lakverzegeling of lak bescherming. Wij bieden lakverzegeling op basis van een keramische glas coating van het merk “Gyeon Quartz” coating. Hieronder leest u alles over de techniek, de eigenschappen en de voordelen.
Kort samengevat de reden waarom u zou moeten kiezen voor een lakverzegeling/glas-coating:
  • Ten opzichte van een traditionele wax is de duurzaamheid vele malen langer, wij geven een duurzaamheidsgarantie op de lakverzegeling van minimaal 24 maanden tot wel 60 maanden.
  • Door de zelfreinigende eigenschappen van de coating is uw auto heel gemakkelijk te onderhouden, het vuil hecht vele malen minder aan het oppervlak waardoor u uw auto door enkel af te spuiten met hoge druk water bijvoorbeeld al schoon krijgt.
  • De coating/lakverzegeling is een glas harde laag, wat betekent dat deze o.a. beschermt tegen: fijne waskrassen, zure regen, uv-stralen, contaminaties zoals vogelpoep en teer.
  • Een hoogwaardige glansgraad blijft gegarandeerd, wasbeurt na wasbeurt. Waar een traditionele wax na een aantal wasbeurten de hoge glans verliest, blijft door de harde laag bij een gyeon quartz lakverzegeling de glans behouden

Gyeon quartz keramische coating / lakverzegeling:

Gyeon Quartz keramische coating is een innovatie lakverzegeling welke aangebracht kan worden na een uiterst zorgvuldig uitgevoerde poetsbeurt. Het is een lak bescherming zoals geen andere op de markt, en is baanbrekend door de siliciumdioxide (SiO₂) technologie.

De quartz-coating is een vloeibaar medium op basis van deze SiO₂. Deze wordt vloeibaar aangebracht op de lak maar door een juist droogproces wordt deze glashard en vormt deze de ultieme bescherming voor uw lak. De lak van de auto is hiermee beschermd tegen krassen en vervaging die voorkomen bij het wassen, of blootstelling aan zure substanties zoals b.v. vogelpoep, tevens is het een U.V. beschermer.

Het merk Gyeon biedt dus een unieke lak bescherming voor uw auto die niet te vergelijken is met andere producten op de markt zoals; een traditionele wax, waxoyl, daimondbrite, teflonbehandelingen, enz. De duurzaamheid van een quartz-coating is niet alleen vele malen langer maar het is ook een aantoonbare hardere beschermlaag.

Alle boven genoemde argumenten zijn redenen waarom wij zo extreem trots zijn op ons officieel detailerschap voor dit mooie merk, en staan wij vanzelfsprekend 100% achter ons geleverde werk.


De meest kenmerkende kwaliteit van producten op basis van SiO₂ (zoals alle gyeon quartz coatingen) is het afstoten van water en vuil. Een auto die wordt beschermd door een laag quartz-coating blijft merkbaar langer schoon. Onderhoud is makkelijk en kost minder tijd.


De belangrijkste reden voor een behandeling is dat u de lak van uw auto wilt beschermen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook het fraaie uiterlijk van uw voertuig behouden. Gyeon zorgt voor een langdurige bescherming samen met een uitstraling die vaak beter is dan van hoge kwaliteitswaxen.

De conclusie

Wilt u een lakverzegeling voor uw auto die alle gewenste eigenschappen bevat, zoals duurzaamheid, efficiënte bescherming, gebruiksgemak, onderhoudsvriendelijkheid en meer? Dan is Gyeon Quartz keramische coating een meer dan logische keuze. Dankzij de bijzondere eigenschappen van de producten van Gyeon Quartz op basis van silica heeft u de garantie van een prachtig uitziende auto voor een lange, lange tijd!